Onze werking

Maak uw keuze ...

We hebben altijd enkele creaties in de spotlight staan.
Hiernaast kan u ook nog kiezen tussen Boeketten, Bloemstukken Planten  & Specials.
Per categorie krijgt u een overzicht van verschillende creaties met foto’s en een woordje uitleg.

Keuze gemaakt ...

Wanneer u de juiste creatie gevonden heeft, klikt u op ‘bestel’. U krijgt rechts bovenaan een overzicht onder Jouw bestelling.
Om uw bestelling verder af te werken klikt u op ‘Jouw bestelling bekijken & afrekenen’.

Bestelling bekijken & afrekenen ...

Uw bestelling afwerken verloopt in 4 stappen:

1.     Bestellingoverzicht: Hier kan u het aantal creaties aanpassen door op de + of – te klikken. Om de vervoerskosten te berekenen dient u de postcode in te geven van het leveringsadres. Maak hiervoor een keuze uit de lijst na ‘Levering’. Na het ingeven van de postcode krijgt u het overzicht van uw bestelling met de totale prijs.

2.     Klik op volgende stap om uw gegevens in te vullen of aan te passen. Uw gegevens worden op vertrouwelijke wijze verwerkt. Deze dienen om uw bestelling correct uit te voeren en u mogelijk op de hoogte te houden van acties en nieuwe ontwikkelingen bij Cattleya Bloemen. Uw gegevens zullen niet aan derden doorgegeven of verkocht worden!

3.     Bij stap 3 kan u alle leveringsgegevens invullen alsook een tekst voor het kaartje. Let erop dat alle informatie die u invult correct is. Met foutieve of onvolledige gegevens kunnen wij uw bestelling niet afwerken.
Voor leveringen in ziekenhuizen, bedrijven en hotels is het zeer belangrijk dat u zoveel mogelijk gegevens opgeeft: Kamernummer, afdeling, verblijfsperiode en/of volledige naam.

4.     Om uw bestelling af te ronden dient u nog een keuze van betaling door te geven.

U kan bij ons betalen per:

- Overschrijving: Wij sturen u in de bevestiging ons rekeningnummer door waarop u kan storten.

- Kredietkaart online: U kan online betalen met Visa, MasterCard en American Express via Paypal.

- Factuur: Deze optie is enkel geldig voor bedrijven en zelfstandigen, hiervoor is een BTW nummer verplicht (uitgezonderd de vrije beroepen). U betaalt na ontvangst van de factuur per overschrijving binnen 30 dagen na de factuurdatum. Voor deze manier van betalen wordt wel 6 % extra aangerekend. 

Bestelling verwerken:

Na het volgen van bovenstaande stappen is het aan ons, u ontvangt nog een bevestiging van uw bestelling per e-mail. De door u gekozen creatie zal in ons atelier gemaakt worden en nadien afgeleverd door onze eigen leveringsdienst op het door u opgegeven adres en op de afgesproken leveringsdatum. Er zal een afleveringsnota ondertekend worden door de bestemmeling als bewijs van ontvangst. Er worden geen leveringen gedaan op zon- en maandag en op feestdagen. Met uitzondering de Moederdag in Mei (altijd de 2de zondag van de maand Mei) en Moederkesdag in Augustus (altijd op de 15de van de maand Augustus).

Vervoerskosten:

 Afhangend van de plaats van levering worden er vervoerskosten aangerekend, deze zijn:

GRATIS in Zoersel, Schilde, Malle, Brecht (Sint-Job-in-‘t-Goor & Sint-Lenaarts), Wijnegem, Wommelgem, Zandhoven (Massenhoven & Viersel), Pulderbos, Pulle, Lille (Gierle, Poederlee & Wechelderzande), Grobbendonk, Vorselaar, Rijkevorsel, Beerse (Vlimmeren), Vosselaar, Ranst (Oelegem, Broechem & Emblem) & Schoten.

5 EUR in Deurne, Borgerhout, Borsbeek, Merksem, Ekeren, Herentals (Morkhoven & Noorderwijk niet ingebrepen), Bouwel, Turnhout, Hoogstraten, Merksplas, Vremde, Nijlen (Kessel & Bevel), Mortsel, Brasschaat & Wuustwezel (Loenhout).

9 EUR in alle andere Vlaamse gemeenten en 11 EUR in alle Waalse gemeenten.

Buiten België zijn de prijzen verschillend van land tot land. Voor een levering in het buitenland kan u ons best even contacteren via het e-mailformulier.